среда, 28. јануар 2015.

Čestitati rođendan direktorici


  • Nije lako naći ovakav tim kao što smo mi. Na poslu je zabavno, vlada opuštena i vesela atmosfera. To je u velikoj meri Vaša zasluga. Kucnuću u drvo da tako ostane i dalje. Srećan rođendan, život pun zdravlja i veselja i svako dobro u životu žele Vam Vaši  zaposlenici, a ujedno verni i odani drugovi.
  • Poštovana kolegice, želim Vam srećan rođendan i svakako puno sreće i zdravlja. Rođendanima ne možemo pobeći. Godine lete kao ptice. Ali glavna stvar je kroz godine sačuvati dobro srce i čistu dušu. Rođendanima stičemo iskustvo, naučimo ceniti život i uživamo u svakom trenutku. A to nas čini večno mladima. Ostanite uvek tako mladi duhom kao što ste bili i do sada!
  • Draga direktorice, ovim putem ću vam poželeti sreću i dobro zdravlje te mladost duha. Naša firma napreduje. Radnici su zadovoljni poslom i rado provode prijatno vreme u našem prijatnom radnom okruženju. To je velika sreća za mene a siguran sam da sve kolege dele isto mišljenje. Od srca Vam želim srećan rođendan!
  • Veruje se da je bog stvorio ženu od rebra. Čak i da je tako, to je ipak bila njegova najbolja kreacija. Uložio je planetu dobra, galaksiju pažnje i strpljenja, ženstvenost i misteriju duge, i druga raznovrsna kosmička sredstva. Žena koja zna šta želi, uvek je u stanju da to i postigne. Vi ste dokaz za to. Želim vam još uspešnuju karijeru i harmoniju u ljubavi i porodici. Srećan rođendan!
  • Poštovana kolegice, želim da vam u svoje ime i u ime kolektiva čestitam rođendan. Imamo dobrog vođu, među nama vlada poštenje i poštovanje, a vi vodite računa o tome da tako i ostane. Vi nam ulivate sigurnost ali i želju za radom. U životu vam želim zdravlje i radost, uspeh u poslovima, harmoniju u porodici, te dug i lagodan život.

Нема коментара:

Постави коментар