среда, 21. јануар 2015.

Čestitke za rođendan šefu


  • Moj šef je baš onakav kakav šef treba da bude. Vi ste pre svega prijatelj i savetnik. Na prvo mesto stavljate interese nas radnika. Imate razumevanja, u našoj firmi vlada prijatna atmosfera i kolegijalnost. Zadovoljstvo je raditi sa takvim šefom. Rođendan je prilika da vam poželim zdravlje i dug i srećan život, te da naša saradnja i dobri poslovni  odnosi ostanu dobri kao što su oduvek bili. Srećan rođendan!
  • Danas je u kompaniji svečano raspoloženje, šefu je rođendan. Naš vredni čovek, kolega i savetnik, danas se može malo opustiti. Poštovani šefe, u svoje ime i u ime zajedničkih kolega čestitam Vam rođendan i pozivam Vas da posle radnog vremena dođete na zakusku u čast Vašeg rođendana, da u to ime zajedno nazdravimo.
  • Imamo dobrog šefa, takvog je teško naći. Ovo nije laskanje, prenosim vam mišljenje svih kolega. Uvek imate razumevanja za naše potrebe, Vi ste pre svega kolega, pa tek onda šef. Vaš rođendan je prilika da vam kažemo da poštujemo Vas i Vaš rad, te da cenimo dobru saradnju za koju znamo da će takva i ostati. Srećan rođendan!
  • U mojoj kancelariji postoje različite pogodnosti. Ali, postoji jedna posebna pogodnost, a to je raditi sa dobrim šefom. Sa takvim vođom, tim će napredovati još većom brzinom i postizati sve veće i veće uspehe. Zahvalni smo Vam za razumevanje i korektan, pošten odnos prema svim kolegama. Želim vam dug i srećan život i puno zdravlja te dug i uspešan zajednički rad.
  • Srećan rođendan, naš dragi šefe! U našoj firmi Vi ste ruža koja donosi radost sada, ali ste i nakit koji će trajati dugo i ukrašavati našu poslovnu saradnju. Srećni smo što nas vodi čovek kome možemo verovati i na koga se možemo osloniti. Želimo Vam dug i uspešan život, sreće, zdravlja i veselja!

Нема коментара:

Постави коментар