недеља, 18. јануар 2015.

Najboljem prijatelju za rođendan


  • Želim ti mnogo radosti i zabave, uživanja i bučnoga veselja, da se zgodne žene uvek tobom bave i da imaš više ovakvih prijatelja kao što sam ja.
  • Budi mi, prijatelju, zdrav i veseo, miran, brižan i jedinstven, neozbiljan, smešan i zabavan kakav si oduvek bio i kakvog te svi volimo. Prijatelji do kraja života!
  • Dragi prijatelju! Zajedno smo prošli dosta sreće i dosta tuge. Ne umem lepo govoriti ali ti znaš da ono što govorim, govorim od srca. Delili smo, kako se kaže, i zalogaj hleba i gutljaj vode, Nesporazume smo rešavali tako da samo ojačaju naše drugarstvo. Sve misli delimo družeći se i dan danas u našim omiljenim kafanama. Ova čestitka je samo da te obavestim da sam se setio tvog rođendana.
  • Godine neću danas brojati, nekoliko ću želja navesti. Nemoj stariti, nemoj pobolevati, nikada ne hodaj pognute glave, jer takvi kao ti najmanje sto rođendana slave.
  • Ovo je tvoj rođendan slavni, danas si ti u svemu glavni. Sav si važan i ponosan, uši ti gore ceo dan. Ipak nije ovo važno, što ti porukom pišem sad, važno je ono što će biti kada večeras krenemo u grad. U ime rođendana napićemo se slavno, ne sumnjam da će nam biti bajno. A i poklon stiže, možeš se unapred početi radovati.

Нема коментара:

Постави коментар