среда, 28. јануар 2015.

Poruke za rođendan direktorici


  • Vi ste, draga kolegice, za nas radnike ne samo strogi vođa, već i prijatelj, savetnik i zaštitnik. Malo je ljudi koji mogu prihvatiti tako odgovoran posao kao što je vođenje velike kompanije sa velikim brojem radnika. Sigurnost mnogih porodica u velikoj meri zavisi od vašeg delovanja. Želim Vam poručiti svi verujemo u Vaš rad i da Vam izrazim simpatije i poštovanje svih radnika. Od sveg srca, srećan rođendan želi vam radni kolega i odani saradnik!
  • Draga direktorice, primite srdačne čestitke i iskrene želje za rođendan. Biti šef, to nije nimalo laka stvar. Vi ste u velikoj meri odgovorni za primanja, a samim tim i životnenuslove Vaših radnika. Takvog posla može se prihvatiti samo jaka žena modernih shvatanja. Upravo Vi ste jedan takav primer. Srećan rođendan želi vam zadovoljni radnik i odani kolega.
  • Poštovana gospođo (), želim Vam čestitati rođendan i ukazati vam poštovanje kao direktoru i kolegici, ali i kao dobrom, pažljivom i srdačnom čoveku punom razumevanja. Želim da znate da su svi zaposleni svesni napora koji ulažeti da bi naša firma dočekala bolju budućnost. Svi zajedno vam od srca želimo srećan rođendan i puno uspeha, kako u karijeri, tako i u privatnom životu.
  • Kao što voda ne može odneti jaku kamenu stenu, tako i Vas, draga direktorice, ne mogu umoriti svi naši zahtevi, pitanja, greške... Vi ste taj kamen koji našu firmu održava stabilnom i prosperitetnom. Uz vaše vodstvo, svi smo uvereni u ostvarenje svih naših ciljeva i nastojanja. Ovu rođendansku čestitku upućujem u svoje ime ali i u ime svih radnika. Želimo vam zdravlje. sreću. dug život i večnu mladost.
  • Ovom SMS porukom Vam čestitam rođendan u svoje ime i prenosim Vam pozdrave i rođendanske želje ostalih radnika kompanije. Pored sreće i zdravlja, prenosim potajne želje i nadanja vezana za drušveni uspon koji je sigurno na pomolu, te za ljubavni život i planove u budućnosti Srećan rođendan!

Нема коментара:

Постави коментар