четвртак, 22. јануар 2015.

Poruke za rođendan radnom kolegi


  • Želim ti inspiraciju u radu, toplinu porodičnog doma, ljubav i poštovanje među prijateljima, a u životu ostvarenje snova i maštanja. Želim ti puno uspeha u svemu. neka ti sama sudbina pomaže da za jednim dobrim danom dolazi svaki novi još bolji. Neka svi tvoji najdraži uživaju u sreći i zdravlju, a ti i ja da se družimo, sarađujemo, i slavimo još nebrojeno rođendana.
  • Iako delimo veliku odgovornost i zaduženja vezana za posao, mi ipak nismo samo radne kolege. Kako su prolazile godine, postajali smo sve bolji i bolji prijatelji. Sa svakim rođendanom, saradnja i uspeh sve više napreduju. Želim da se takav trend nastavi. Takođe ti želim sreće u porodičnom životu, zdravlja, ljubavi i što više veselja.
  • Da imaš dobro zdravlje, da ti svaki dan bude spokojan, neka ti stan bude udoban, ljubav neka te prati svuda, naročito među lepim ženama. Da ostvariš sve što ti treba i da potpuno uživaš u rezultatima svog truda. Ti si kolega u kojeg se mogu pouzdati i na kojeg mogu računati. Ostvarenje svih navedenih rođendanskih želja od srca ti želi radni kolega!
  • Ti znaš, dragi kolega, da u našem preduzeću svi prema tebi osećaju veliku ljubav i poštovanje. To nije slučajno. Ti si kolega koji svima rado izlazi u susret, pomaže savetom i svojim primerom. Ja sam naročito ponosan što svoj radni vek provodim sa čovekom koji uvek gleda lepu i svetlu stranu života. Želim ti svu sreću ovog sveta, i da zajedno, kao dobre kolege i saradnici, slavimo još mnogo rođendana.
  • Poštovani kolega i dragi prijatelju! Rođendan je dobra prilika da izrazim zadovoljstvo povodom naše dobre saradnje i poslovnih uspeha. Ti si u naš radni prostor uneo snagu i pozitivnu energiju, i svi smo postali srećniji. Malo ko ima čast da radi sa takvim radnim kolegom kao što si ti. Srećan rođendan želi ti ponosni kolega i prijatelj.

Нема коментара:

Постави коментар