среда, 28. јануар 2015.

Rođendanske čestitke direktorici


  • Možete se nositi sa problemima, izlazite na kraj sa haosom poslovnog sveta, a pri tom imate dovoljno strpljenja i ljubaznosti za svakog od nas. To su osobine pravog vođe, a zaposlenici ovakve ustanove kao što je naša mogu se time pohvaliti. Od srca vam želim sve najbolje u životu. Srećan rođendan!
  • Naš kolektiv ima tu sreću da njime upravlja žena. I to žena puna razumevanja za sve zaposlene. Rođendan je prilika da iskažemo poštovanje prema Vašem radu, ali pre svega da Vam uputimo srdačne čestitke za rođendan kao ženi vrednoj poštovanja.
  • Poštovana direktorice, ovim putem želim da Vam čestitam rođendan, poželim svako dobro i da Vam uputim nekoliko reči hvale. Naše malo preduzeće cveta. Radnici su zadovoljni, motivisani i ponosni na svoj rad. To je u velikoj meri Vaša zasluga. Siguran sam da moje mišljenje dele sve kolege. Srećan rođendan dobrom vođi i još boljoj radnoj kolegici!
  • U banci je danas svečano raspoloženje. Uvek je tako kad je u pitanju Vaš rođendan. Svi se radujemo proslavi koju su kolege, zajedno sa mnom, pripremile povodom Vašeg rođendana. To će biti prilika da vam uručim rođendansku čestitku, a ovo je simbolična SMS poruka. Srećan rođendan!
  • Nisam baš spretna sa porukama, tako da ću Vam za rođendan samo poželeti sreće i zdravlja. Vi ste časna direktorica i dobar vođa, ali pre svega veliki čovek vredan poštovanja. Srećan rođendan!

Нема коментара:

Постави коментар