петак, 30. јануар 2015.

Šaljive rođendanske čestitke


  • Želim ti puno muške snage i ženske pažnje, poslovni uspeh svemirskih razmera, hladno pivo u dobrom društvu i, da napomenem, još ženske pažnje. Takođe kožni novčanik zadebljan od krupnih novčanica, dvorac sa poslugom, avion, brod i šta sve još treba da privučeš još ženske pažnje :D
  • Šta poželeti muškarcu za rođendan? Ništa lakše: što više korisnih poslovnih sastanaka, život slađi od marmelade, i da te zaobiđu polne bolesti ;) Želim ti što više ljubavi, po mogućnosti nekoliko puta dnevno :) Neka te sve žene obožavaju i gube glavu i pamet u tvom krevetu :) Mislim da je dovoljno :)
  • Čestitam ti rođendan i želim da tvoji problemi budu veličine mikroba, a smešni i radosni trenuci veličine slona. Želim ti strastven i sunčan ljubavni život, a oblačno vreme da što kraće traje. Da imaš novca više nego što možeš potrošiti, a glavni asistent u trošenju novca da budem, naravno, ja!
  • Neka se jede i pije kad god se može i hoće, kako bismo svi ostali u formi za tvoj rođendan. Napravi dobru mezu i nabavi dosta piva. Evo sad ova rođendanska Sms čestitka, a za pravu čestitku potrebno je, osim poklona naravno, potrebno je nazdraviti u tvoje ime, Nazdravićemo u ime dobrog druga i pametnog (osim kad su u pitanju žene) čoveka. Srećan rođendan!
  • Neka tvoja kuća bude palata iz bajke, da odeću od najskuplje tkanine nosiš. Kuhinja neka bude presto u kojem se jede kavijar, a iz slavina neka med i mleko teku! Neka ti žena bude princeza koju ponosno pokazuješ zavidnima, a pošto ja to sve već imam, možemo postati i dobri drugovi, da te bez stida upoznam sa poslovnim partnerima.

Нема коментара:

Постави коментар