четвртак, 22. јануар 2015.

Sms čestitke radnom kolegi za rođendan


  • Dragi kolega, želim ti puno kreativnih i perspektivnih ideja, uspeh i sreću u poslovanju i napredak u karijeri. Čast je i zadovoljstvo raditi s takvim čovekom kao što si ti. Slavićemo rođendane, nećemo se dosađivati, a naša vesela kancelarija biće primer sloge i uspeha.  Srećan rođendan žele ti iskreni i verni saradnici i drugovi!
  • Naša zajednička karijera, ali i pojedinačne, iz godine ugodinu su u usponu.Tvoj rođendan je prilika da ti izrazim zahvalnost i poštovanje zato što si svih ovih godina bio ne samo dobar kolega već i iskren i odan prijatelj i drug. Želja mi je da od života uzmemo najbolje što nudi, a da pri tome ostanemo skromni i sačuvamo čovekoljublje. Srećan rođendan!
  • Srećan rođendan dragi kolega. Imam za tebe mnogo više lepih i poozitivnih želja nego što može stati u poruku, zato ću navesti samo neke. Pristojan rad, skladan život, radostan odmor, veliko bogatstvo, izvrsno zdravlje. Ostani tako velikodušan i pošten, veliki čovek u kojeg se kolege mogu pouzdati i zatražiti pomoć i savet. Čast je provoditi radni vek sa čovekom kao što si ti!
  • Danas je rođendan kolegi, u kancelariji vlada svečano raspoloženje. Svi su spremni da čestitaju rođendan i iznesu svoje rođendanske čestitke i želje. Ja ću to učiniti putem SMS poruke. Neka svakim danom, dragi kolega, tvoj poslovni uspeh bude sve veći i veći. Želim da uputim reči poštovanja i ponosa. Želim da ti život bude raznovrstan, veseo i raznobojan. U ljubavi, porodici i među bližnjima sreću i radost. I da dugo sarađujemo kao odani i verni prijatelji.
  • Ovaj svečani dan, tvoj rođendan, obeležićemo lepim rečima, veselim razgovorima i pohvalama u čast slavljenika. Krećem sa pohvalama. Ti si kolega kakvog malo ko ima sreću da upozna i da sarađuje sa takvim čovekom. Ovo nije laskanje niti pohvala zbog rođendana. Ovo moje mišljenje mogu potvrditi sve kolege i poslovni partneri. Srećan rođendan najboljem kolegi!

Нема коментара:

Постави коментар