четвртак, 22. јануар 2015.

Sms čestitke za rođendan šefu


  • Često se mogu čuti ljudi koji se žale na šefove i nezadovoljni su njihovim radom. U ovoj kompaniji to nije slučaj. Vi ste sjajan šef kojem se svaki kolega može obratiti bez ustezanja i neugodnosti. To je redak slučaj. Srećni smo što radimo u ekipi poštenog i pouzdanog čoveka na koga se možemo osloniti. Ovim rečima želim vam čestitati rođendan u ime celog kolektiva i u svoje vlastito ime.
  • Dragi šefe, imali smo sreću da u našu kompaniju dođe neko kao što ste Vi. Za Vas nema nerešivih problema, imate odgovor i savet za sva naša pitanja i nedoumice. Budite u nama volju za radom, kreativnošću, i za iznalaženjem različitih ideja i rešenja. Rođendan je prilika da Vam prenesem pozdrave i pohvale od strane svih zaposlenih, te da Vam zajedno poželimo dug i radostan život.
  • Poštovani šefe i kolega, u svoje ime i u ime kolektiva želim vam srećan rođendan! Želim vam uspeh i prosperitet, te da na isti način, sa velikom inspiracijom i sa još većom voljom, radite za našu zajedničku dobrobit, a time i za dobrobit svakog pojedinačno. Svakako vam želim uspeha i sreće, ljubavi i veselja i u ličnom, privatnom životu. Takođe želim da znate da na nas, kolege, možete računati i ubuduće.
  • Uvek imate odgovor na sva pitanja. Umete i stvari i ljude postaviti na njihovo mesto. Na poslu vam nikad nije dosadno, a kolegama se ne obraćate samo rečima, nego i delima. Takav vođa sa dobrim timom radnika kao što smo mi, to je dobitna kombinacija za biznis. Želim vam srećan rođendan, da dugo poživite, i da se naša dobra poslovna saradnja i dalje razvija.
  • Ovom porukom, dragi šefe, želim da Vam čestitam rođendan i poželim svu sreću ovog sveta. Vi ste predani radnik, inspiracija i motivacija kolegama, na posao dolazite prvi, a zadnji izlazite iz kompanije. To je danas kod šefova retka osobina. Ovo dovoljno govori o vašem odnosu prema podređenima i prema kolegama. Srećan rođendan želi vam složni kolektiv!

Нема коментара:

Постави коментар