четвртак, 22. јануар 2015.

Sms poruke direktoru za rođendan


  • Dragi direktore,  pripala mi je čast da Vam u čestitam rođendan u ime celog kolektiva. Vi ste naš omiljeni vođa, savetnik i prijatelj. Mi vam želimo brzinu i spretnost u radu, vitalnost i dugovečnost, i da proživite ispunjen zivot u zdravlju, sreći i veselju. A naš kolektiv se i dalje drži parole: Svi za jednog, jedan za sve!
  • Danas je praznična atmosfera, direktoru je rođendan. Vi ste direktor koji sve razume i koji lako oprašta. Takvog direktora malo ko ima sreću i čast da upozna i da radi za njega. Nekad je sa nama podređenima teško. Ipak, strpljenjem izazivate poštovanje, i svi nesporazumi se lako rešavaju. Srećan rođendan žele Vam zadovoljne i ponosne kolege!
  • Poštovani direktore, rođendan je prilika da Vam izrazim zahvalnost i da Vam prenesem zajedničke čestitke i želje svih članova kolektiva. Iako ste ponekad strogi, mi Vam to ne uzimamo za zlo, jer smo prije svega prijatelji, a Vi nam uzvraćate razumevanjem i poštovanjem. Želimo da Vam posao uvek cveta, da napredujete u karijeri, da vašu porodicu i prijatelje prate sreća i zdravlje. Verujemo u konstruktivnu i plodonosnu saradnju koja će trajati dugi niz godina. Srećan rođendan!
  • Srećan rođendan, dragi direktore. Možeš se nasmešiti s razlogom, imaš kolektiv koji te obožava. I mi imamo razlog da se smešimo, jer svakodnevno napredujemo i ostvarujemo poslovne uspehe. To je u velikoj meri tvoja zasluga. Naš posao cveta, i ubiremo plodove zajedničkog rada. Želimo ti dug i srećan život, da se u svim aspektima života ostvariš i postigneš uspeh kakav si ostvario na planu karijere. Iskrene čestitke od tvog vernog tima!
  • Za Vaš rođendan imam nekoliko želja. Želim da se ostvare svi planovi i ciljevi koje ste postavili sebi i kolektivu. U ime kolega poručujem vam da ćemo mi uvek raditi najbolje što znamo i da ćemo uvek imati u vidu zajedničke interese. U tom pogledu možemo se pouzdati u vaš novi, savremeni, moderni sistem rada i široke vidike, te spremnost na eksperimentisanje i nove tehnologije. Želim da znate da mi radnici veoma cenimo ove osobine, kao i Vaš rad u celini. Srećan rođendan želi Vam Vaš verni kolektiv!

Нема коментара:

Постави коментар