среда, 21. јануар 2015.

Sms poruke za rođendan direktoru


  • Vi ste, dragi moj direktore, oslonac i garancija moje materijalne sigurnosti. Zato je posebno važno imati dobrog direktora vrednog poštovanja. Vi ste takav direktor, i zato Vam od sveg srca mogu poželeti srećan rođendan, puno sreće, radosti i zdravlja, te dugu i uspešnu karijeru tokom koje ćemo, siguran sam, sve bolje i bolje sarađivati.
  • Vi ste direktor koji naš kolektiv vodi u poslovni uspon i napredak. Znam da nije lako upravljati firmom koja dugo nije dobro poslovala. ali vašim dolaskom stvari su se promenile, a svi zaposleni su sa novim entuzijazmom prionuli na rad kako bismo našu fabriku učinili što boljom. Sa iskrenom zavalnošću želimo proslaviti Vaš rođendan tako što ćemo Vas pozvati da nam se posle radnog vremena pridružite na prigodnoj zabavi. Srećan rođendan želi vam zahvalni kolektiv!
  • Direktor treba da bude jak kao vetar, čvrst kao čelik, pouzdan kao euro, a čist i sjajan kao kristal. Da se ne boji hladnoće i vrućine, da ne priznaje nerešive probleme, da svoje podređene posmatra kao prijatelje. Treba da misli jednako o dobrobiti svih zaposlenih, i time će zaslužiti poštovanje i ljubav svojih kolega. Vi ste upravo taj direktor. i zato vam iskreno, u ime celog kolektiva mogu poželeti srećan rođendan i svako dobro u životu.
  • Neka Vam, dragi direktore, svaka minuta podari radost, neka vam posao nikad ne bude napor, nego samo zadovoljstvo. Želim Vam više slobodnog vremena, da možete odmoriti od rešavanja zajedničkih problema i dilema. Želim Vam sreću u porodičnom životu, ljubav i toplinu porodičnog doma. Želim vam zdravlje i dug život, kako bismo uspešno sarađivali još mnogo godina.
  • Pozdravljamo te direktore i čestitamo ti rođendan. Ti si naš kormilar, naš vođa, Želimo ti sreće i uspeha, i da poživiš još najmanje sto godina. Da ti karijera uvek ima uzlaznu putanju i da kormilo našeg kolektiva i dobrih poslovnih odnosa uvek čvrsto stoji u tvojim sigurnim rukama. Zadovoljni kolektiv uspešnog preduzeća.

Нема коментара:

Постави коментар