среда, 21. јануар 2015.

Sms poruke za rođendan šefu


  • Malo je takvih šefova kao što ste Vi. Vi ste oličenje vođe i uvek se postavljate na pravi način. Najčešće dogovorom, ali znate biti i strogi. Ja to mogu razumeti, jer znam da pravi vođa vlada umom, ali i snagom i upornošću. Srećan rođendan!
  • Vi ste najbolji šef kojeg je ova firma do sada imala. Za Vas nema nerešivih problema. Znamo da u svakom trenutku vodite računa o radnicima i da se u Vas možemo pouzdati. Želim Vam srećan rođendan, puno zdravlja i dug život, kako bismo mogli dugo i uspešno sarađivati.
  • Poželeti nešto za rođendan šefu, težak zadatak. Vi već imate kuću, auto, vikendicu, visoki status, ljubav, porodicu i ušteđevinu. Želim Vam reći da takođe imate verne i odane radnike. Zadovoljni smo Vašim radom, i samo Vam mogu poželeti dobro zdravlje i dug život kako bismo što duže i što bolje sarađivali. Srećan rođendan najboljem šefu!
  • Uz vas kao šefa, naš kolektiv je krenuo uzlaznom putanjom. Oseća se sjajna radna atmosfera i svi znamo, da sa takvim šefom, naš brod ima pogodan vetar. Želim Vam srećan rođendan i dugu i uspešnu karijeru u našem radnom kolektivu i još uspešniju saradnju!
  • U našoj lepoj kancelariji boravi jedan gospodin. Mlad je. ali mudar. i lep poput pauna. Sve nas poštuje i želi nam biti prijatelj. Svi ga obožavaju i opraštaju mu što je ponekad strog. Jer to je naš šef. Ponosan sam što ste Vi naš šef, jer od Vas se mnogo može naučiti. Srećan rođendan najboljem šefu!

Нема коментара:

Постави коментар