понедељак, 2. фебруар 2015.

Poruke najboljoj prijateljici


  • Želim ti za rođendan mnogo sreće, prije svega, očekivano, u ljubavi. Neka te sa strahom zaobilaze nevolje a ogromni talas ljubavi neka te prekrije i odnese u sigurnu luku sa vitezom iz tvojih snova. Šta još napisati najboljoj prijateljici a da ti to već ne znaš. Ti neke moje tajne bolje znaš nego li i ja sama. Sreća je u životu upoznati takvo divno stvorenje kao što si ti, a kakva li je tek sreća kad ti je ovakvo jedno biće najbolja drugarica. Jesi li zadovoljna porukom za rođendan?
  • Moja drugarica je uvek spremna da pomogne. nekad to ne moram ni zatražiti, ona sve već i sama zna. Ta drugarica si, samo da ne bi bilo zabune, naravno. ti. Često ti ponavljam, a moglo bi i češće, kako si ti jedno divno biće i da bez tebe ovaj svet ne bi bio ni upola tako lepo mesto kao što je sada. Za rođendan ti želim da još dugo zajedno uživamo na ovom lepom svetu, i naravno, da pravimo najluđe rođendanske žurke koje se još dugo pamte. Srećan rođendan želi ti tvoja zauvek najbolja drugarica!
  • Ti čudesna divna ženo, u mom si životu već od prvog susreta, počela značiti više nego što znači obična drugarica. Ubrzo se pokazalo da sam u pravu i postale smo najbolje prijateljice. Ti u mom životu igraš veoma važnu ulogu, jer ne mogu svi tek tako dobiti tu počasnu titulu. U ovu rođendansku poruku unosim svu ljubav i poštovanje koje prema tebi osećam.Srećan rođendan!
  • Neka ti se sreća uvek smeši, najdraža ženo. Neka ti putevi budu pokriveni ružama, a najlepši momci neka za tobom uzdišu. A ti izaberi jednog koji ti je srcu najmiliji, pa da delimo i ljubavne tajne, već imamo dovoljno godina da se i time bavimo. Nego, pored momaka postoje i neke važnije stvari, a to je, na primer, prijateljstvo. Evo, ja verujem, a znam da i ti misliš isto, a to je da imamo prijateljstvo na koje možemo biti ponosne. Čestitam ti rođendan i obećavam ti da ću svaki trenutak našeg druženja iskoristiti da se zajedno razvijamo i da delimo i analiziramo istine koje je svaka od nas posebno saznala. Da nema tebe, ko bi čitao ovu glupu i dosadnu poruku koju čak nisam sama sastavila. Poruka nije važna, važni su pokloni koje sam ti spremila i večerašnja žurka sa onim finim mladićima, a za koju se upravo idemo spremati, Srećan rođendan!

Нема коментара:

Постави коментар