понедељак, 2. фебруар 2015.

Rođendanske poruke drugarici od druga


  • Kad bih nabrajao sve želje, sigurno ne bi stale u deset poruka. Zato ću skratiti na zdravlje, slogu u porodici i materijalnu udobnost. Posebnu pažnju zaslužuju želje vezane za ljubav. Želim da ove godine nađeš toliko očekivanu ljubav svog života, tačnije princa na belom konju. Dug i srećan život sa princom se podrazumeva. Rođendansu čestitku šalje ti zauvek tvoj najbolji drug. 
  • Želim ti sreću i radost bez granica, velike uspehe i radne pobede. Ostaj uvek tako šarmantna, sačuvaj mladalački duh i smisao za humor. Znaj da ćeš oko sebe uvek imati verne drugove, jer drugaricu kao što si ti mnogi mogu samo zamisliti. Srećan rođendan želi ti tvoj drug koji te obožava!
  • Neka ti sudbina bude uvek naklonjena, želim ti da budeš miljenica sreće, da ti sve staze budu posute cvećem a osmeh neka nikad ne silazi sa tvog lica. Neka te budi pevanje ptica, i budi okružena drugovima  koji te vole kao što se voli proleće. Tvoje prisustvo čini moj život bogatijim, i zato mogu reći da sam ponosan što si baš ti moja najbolja drugarica. Srećan rođendan!
  • Sms poruka nije u stanju da prenese poštovanje i divljenje koje osećam prema tebi. Rođendan koristim kao priliku da ti kažem da si ti drugarica koja je moj život popravila nabolje u svakom smislu. Provoditi vreme sa šarmantnom osobom koja zrači pozitivnom energijom, to je sreća koju mnogi nikad ne spoznaju. Zato sam zahvalna sudbini što je na ovaj dan, pre () godina na svet došlo biće koje u životu vredi upoznati.
  • Želim da ti, povodom rođendana izrazim ljubav i poštovanje koje prema tebi osećam. Prijateljica puna pažnje i razumevanja, podrška, motivacija i inspiracija. Uvek spremna da pomogne, podeli tugu i radost. Za tvoj rođendan želim da u životu podelimo što manje tuge a okeane radosti i sreće. Srećan rođendan želi ti tvoj najbolji prijatelj!

Нема коментара:

Постави коментар