четвртак, 29. јануар 2015.

Čestitati rođendan radnoj kolegici


  • Nakon godina zajedničkog rada, i nakon dobrih i loših dana za naš kolektiv, imale smo priliku i sreću da se dobro upoznamo. Osim toga što smo radne kolegice, postale smo dobre i iskrene prijateljice, a obe imamo dovoljno godina da umemo ceniti prijateljstva, kojih danas, nažalost, i nema previše. Želim ti sve najbolje u životu, Ja znam i čuvam tvoje tajne, znam tvoje želje i verujem da se sve redom mogu ostvariti. Voli te tvoja radna kolegica. i prije svega verna i iskrena prijateljica!
  • Poštovana kolegice, koristim Vaš rođendan kao priliku da Vam izrazim čestitke i iskreno poštovanje prema Vašem radu. Znate se ispravno postaviti, a pomažete radnim kolegama ne očekujući zauzvrat nikakve usluge. Atmosfera u našem kolektivu je sjajna zahvaljujući prvenstveno Vama. Ljudi u Vašem prisustvu postaju veseli i opušteni, a to je za jedan kolektiv velika sreća. Ja znam ceniti vaš trud uložen u zajedničke projekte, a siguran sam da će se s tim rado složiti sve kolege. Svi zajedno želimo srećan rođendan najboljoj radnoj kolegici na svetu!
  • Draga kolegice, danas je svečano u našoj firmi. Drago bi mi bilo da vam ja među prvima čestitam rođendan, ali verujem da nisam uspeo! Vi u ovom okruženju uživate veliku popularnost i poštovanje, stoga verujem da vas je neko već obavestio o proslavi koju smo za vas pripremili posle radnog vremena. To će biti prilika da vam uručim poklone i izrazim iskrene želje i čestitke, a za sada samo srećan rođendan!
  • Prijateljstvo i čovekoljublje su neke od mnoštva tvojih dobrih osobina. To je najbolja moguća osobina radne kolegice. Dozvoli mi da ti ukažem poštovanje, čestitam rođendan i poželim mnogo sreće i zdravlja. Neka ti se želje ostvare, neka poredak svih stvari u tvom životu bude baš onakav kakav tebi odgovara. Svi mnogo uživamo u druženju s tobom. Ostani uvek tako vesela, puna entuzijazma i volje za životom. 
  • Draga kolegice, evo, dočekali smo zajedno još jedan rođendan! Znaš dobro da naš kolektiv obožava zabave, naročito rođendanske. Pobrinućemo se da i ova današnja bude na nivou ostalih rođendanskih proslava. Posle radnog vremena, u našem omiljenom kafiću, biće prilike da ti izrazim čestitke i želje vezane za rođendan i da ti uručim lepe poklone za koje znam da ih obožavaš. Za sada, samo, srećan rođendan želim!

Нема коментара:

Постави коментар