четвртак, 29. јануар 2015.

Srećan rođendan radnoj kolegici


  • Draga kolegice, iako dugo radimo zajedno, ja se ne prestajem diviti tvom radu. Retko se sreće osoba kojoj je posao zadovoljstvo. Početak svakog radnog dana je za tebe početak nove pobede. Kolektiv ima sreću ako radi u društvu pametne i zanimljive osobe vredne poštovanja. Rad s tobom čitavom kolektivu olakšava posao, zato ti od srca želimo dug i radostan život te dobro zdravlje i sreću u svim aspektima života.
  • Od srca Vam želim još sto rođendana, ne da hodate, nego, kao i do sad, da letite zemljom. Da Vas na poslu prate uspeh i sreća, a u porodici mir i sigurnost toplog doma. Želim vam da zauvek ostanete takva divna osoba, veliki čovekoljubac i prijatelj, a kolegama večita pomoć i podrška. Srećan rođendan!
  • Draga kolegice, od srca i duše Vam mogu poželeti srećan i radostan rođendan. Kad dođu u određene godine, ljudi drugačije gledaju na rođendane nego što su gledali u mladosti. Ali, za to uopšte nema razloga. Broj rođendana ništa ne govori o osobi, to je samo broj u ličnoj karti. Čovek je onoliko mlad koliko se mladim oseća, i to je divna istina. Lepota i mladost su stanje duha! Znam da ćete Vi zauvek sačuvati mladu dušu. Srećan rođendan!
  • Poštovana kolegice i draga prijateljice. Danas je tvoj rođendan, i u kancelariji se očekuje svečano raspoloženje. Sve kolege se unapred raduju slavlju koje je u vašu čast organizovala naša mala zajednica. Posle radnog vremena očekujemo, kao i svake godine, veselo raspoloženje, raznovrsne zanimljive priče i dogodovštine, te lepe poklone. Danas ćemo nazdraviti za Vaše zdravlje te dug i lagodan život!
  • Draga kolegice, danas je tvoj rođendan i ja ti ga s ponosom čestitam. Možda se pitaš kakve veze imaju moj ponos i tvoj rođendan. E, pa, imaju! Malo ko ima zadovoljstvo da radni vek provede sa divnom osobom punom ljudskih osećanja, razumevanja i poštovanja. Ti si na pozitivan način uticala na moj život, i ja koristim tvoj rođendan kao priliku da ti se zahvalim i izrazim najiskrenije tople želje i čista osećanja!

Нема коментара:

Постави коментар