четвртак, 29. јануар 2015.

Poruke za rođendan kolegici s posla


  • Radna kolegica je, u životu svake žene, u rangu sestre i najbolje drugarice. Radne kolegice mnogo vremena provode zajedno. Sreća je imati radnu kolegicu sa kojom se razumeš i lepo slažeš, to je velika i važna stvar u životu svakog čoveka. S ponosom mogu reći da imam radnu kolegicu kojoj verujem i u koju se mogu pouzdati. Želim ti srećan rođendan, neka te prati sva sreća, zdravlje i radost ovog sveta!
  • Draga kolegice! Mi već dugo radimo zajedno. Zajedno provodimo puno vremena, često više nego i sa porodicom. Sreća je imati radnu kolegicu kao što si ti. Postale smo prijateljice, delimo tajne, i imamo poverenja jedna u drugu. Želim ti srećan rođendan, svako dobro u životu i da se dobro provedeš večeras na proslavi. Voli te tvoja radna kolegica!
  • Srećan rođendan želim najboljoj radnoj kolegici koju neko može poželeti. Raditi s tobom lako je i ugodno. Za tebe ne postoje problemi, važna su samo rešenja. Preduzeće u kojem radi takva osoba kao što si ti, ima sreću. Iako na prvu pomisao ne deluje tako važno, imati radnog kolegu sa kojim se lepo slažeš, olakšava ne samo posao, već u velikoj meri i sam život.
  • Poštovana kolegice, želim ti da te nevolje zaobilaze a da te u životu uvek prate samo lepi i veseli trenuci! Da te bolesti zaobilaze a zdravlje i snaga da te prate u stopu i da te nikad ne napuštaju. Neka ti sudbina šalje samo poklone. Za nas, tvoje radne kolege, ti si poklon sudbine. Zadovoljstvo je raditi s tobom. Srećan rođendan želi ti tvoj kolektiv koji te obožava!
  • Draga kolegice, čast mi je da Vam uputim rođendansku čestitku u ime celog kolektiva. Želimo Vam da dugo i lepo poživite, da imate radostan i zanimljiv život te neiscrpnu sreću i zdravlje, U privatnom životu želimo Vam mir i harmoniju, a u karijeri napredak i dug i lagodan rad u preduzeću, kako bismo proveli još najmanje sto godina u druženju i kvalitetnoj saradnji.

Нема коментара:

Постави коментар