недеља, 1. фебруар 2015.

Poruke bratu od sestre za rođendan


  • Hej, bratac, srećan rođendan želi ti sestra, da uvek budeš lep i pametan kao što si i do sad bio. (Tu smo slični :) Želim ti da nađeš ljubav svog života. Kad naiđeš na nevolje i prepreke, želim da ih preskočiš kao od šale. Budi uvek kao majski vetar, svež kao zrak sunca u mraku, i ostaj uvek dobar brat kakav si i do sad bio.
  • Moje su želje za tebe jednostavne. Želim ti sve ono što je potrebno za miran i dostojanstven život, a ako želiš više od toga, da sa radošću i lakoćom ostvariš. Da ti ni jedan dan u životu ne bude prazan, tužan i pust, neka ti vatra u ognjištu uvek bude sklonište, a u sestrinom srcu za tebe uvek postoji sklonište.
  • Voljeni brate, neka te sreća čeka iza svakog ugla, neka te u životu ništa ne ometa. Kroz život pravo i ponosno koračaj, prati svoj put i ne dopusti da te išta spreči da ostvariš svoje želje. Srećan rođendan želi ti sestra koja te voli najviše na svetu!
  • Jedini brate, neka te anđeo čuvar prati gde god da kreneš, neka ti sudbina uvek bude naklonjena, a tvoj život neka uvek nalikuje na sunčani proletnji dan. Zajedno smo odrasli. poznajem tvoju dušu i znam da u tebi ima snage i volje da ostvariš sve svoje želje.
  • Neka ti u duši bude toplo a srce neka ti bude čisto i svetlo. Znaš da sestrina ljubav nema granice, ni kad je teško ni kad se radujemo. Želim da te uvek prati sreća i veselje, i da zajedno praznike i rođendane proslavljamo, i da među nama uvek vlada beskonačna ljubav koju samo sestra i brat mogu osećati jedno za drugo. Srećan rođendan!
  • Neka, te dragi brate, u životu uvek okružuje mnogo prijatelja koji će te voleti koliko te i sestra voli, jer nema ništa važnije u životi nego podeliti trenutke sreće ali i trenutke tuge sa ljudima koje voliš i kojima veruješ. Znaš da će u tvom životu zauvek postojati makar jedna takva osoba, tvoja sestra. Srećan rođendan!

Нема коментара:

Постави коментар