недеља, 1. фебруар 2015.

Šaljive poruke za rođendan bratu


  • Radio i televizija u svim zemljama objavljuju da je danas praznik, tvoj rođendan. Danas se ovaj praznik slavi i na internetu. Danas je prilika i imaju razlog da ti se jave sve one žene koje sanjaju da odu na sastanak s tobom. Budi darežljiv za svoj rođendan i svakoj pruži priliku da ti pokaže šta nudi. Naravno da te zavitlavam, ovako nešto se nikad neće desiti, ali to ipak nije razlog da se za tvoj rođendan propisno ne napijemo.
  • Želim ti da postaneš mega-bogataš, da kavijar zlatnom kašikom jedeš, da lopatom novce zgrćeš, ljepotice da te vole, da ti svega dosta bude, sreće, zdravlja i veselja i vazda dobrih prijatalja, a meni da bude isto tako dobro, ako ne i bolje.
  • Šta poželeti bratu za rođendan, kad sve moje misli i želje znaš?  Ali evo, reda radi. Da te u životu samo zabava prati, da ti nikad ne bude dosadno, a svi problemi neka ti se svedu na to gde ćeš večeras otići sa finom devojkom i svojim novim džipom.
  • Za rođendan ti je sve dozvoljeno, nema nikakvih neću i ne mogu. Krokodil na helikopteru, kilogram sladoleda na štapiću. Svi drugovi ti žele da se zaljubiš. Kad stigneš, glasno ćemo podviknuti i u tvoje ime nazdraviti, uz harmoniku zapevati srećan rođendan dragi naš, i uručićemo ti veliku tortu i naravno svakakve rođendanske poklone.
  • Dugo sam razmišljao kako da ti čestitam rođendan. I odlučih šta bi bilo najbolje da ti poželim. Evo, npr, zdravlja da ne kihneš, da devojke top- modeli samo tebe žele, da orgazama više za redom imaš, a ako ti sudbina okrene leđa, onda bar da ima dobro dupe.
  • Poželeti zdravlje i karijeru bratu za rođendan, to se podrazumeva. A ima jednako važnih stvari, naprimer, Da imaš uvek dosta seksa, makar jednom dnevno, da lepotice za tobom jure, ali da ni mene ne zaborave. Takođe veselog raspoloženja i dobrog društva.

Нема коментара:

Постави коментар